Badoo etablerades i London 2006 och har 202 miljoner registrerade medlemmar varlden kvar

Badoo etablerades i London 2006 <a href="https://gorgeousbrides.net/sv/bulgarian-brudar/">Jag vill ha bulgarisk tjej för äktenskap</a> och har 202 miljoner registrerade medlemmar varlden kvar

Procent av kvinnor

Vill du bli betalande medlem pa Badoo finns det tva val. Antingen uppgraderar du ditt konto sa att du far “Super Powers”, som galler under en speciell tidsperiod. Eller sa handlar du Credits som ar en slags valuta, som du kan konsumera pa sajten. Givetvis gar det att ha bagge samtidigt. Det gar att avlona med med kort, Paypal eller mobilen och sjalva betalningsprocessen fungerar smidigt.

Badoo Super Powers ar en avgiftsbelagd tillaggsfunktion som ger dig extra “krafter”och installningsmojligheter. Du kan t.ex. bli osynlig, sa att andra inte kan se att du besokt deras profil. Du kan tillika se vilka som lagt till dig som favorit, och vilka som vill mota dig. Med Super Powers kan du ocksa anpassa din profil, genom att valja bland manga profilteman.

Utover Super Powers gar det ocksa att handla Credits. Badoos Credits fungerar som Badoos egna valuta och anvands pro att kopa med kungen sajten. Det mesta man koper handlar ifall att bega dejtingprofilen mera synlig. Till exempel kostar det 100 credits att ringa sin dejtingprofil placerad i finemang gallande sokresultaten.

Samma vinst galler ifall man vill ringa sin bild visad oftare i Encounters. Det kostar ocksa 100 credits att ringa sin bild placerad i ett rullande bildlista som visas overst upp gallande alla sidor.

Fordelen med att selektera Facebook-alternativiet, ar du inte behover foda in anvandarnamn och losenord vid varje inloggning. Ar du redan inloggad gallande Facebook och klickar kungen en bristande gallande Badoos hemsida, sa loggas du in automatiskt. Ar du inte inloggad gallande Facebook visas Facebooks inlogningsruta i ett popup-fonster, och sa fort du loggat in kungen Facebook loggas du samt in kungen Badoo.

Badoos webbsida har huvudsakligen tvenne funktioner forut att hitta andra medlemmar, folk i narheten och encounters. Folk i narheten motsvarar sokfunktionen gallande andra dejtingsidor, medans encounters, som beskrivs langre ner, fungerar helt olika. Bagge funktionerna ar enkla och valdigt snabba att bruka.

Del hanar

En sak som utmarker Badoo, ar att sidan ar ofta valdesignad och extremt frank att hantera. Det ar uppenbart att skaparna inneha lagt mycket fokus kungen att skapa en blad som anvandarna ska instruera sig att halla av hastigt. Den enkla, rena designen gor sidan bade lattnavigerad och lustig att forbruka. Detta utfor att anvandarna kan fokusera pa det som ar angelaget: att motas andra personer.

Vi inneha inte testat Badoos mobilapp, sa vi kan ej artikulera oss ifall hur anvandarvanlig den ar. Men, med tanke gallande hur valdesignad hemsidan ar, skulle det vara markligt om Badoo-appen inte aven holl paverkad kategori.

Badoo ar en dating fokuserad ‘social hitta’ site. Den grundades 2006 och ar agd fran Andrey Andreev. Pro nuvarande fungerar Badoo i 180 lander gallande 40 annorlunda sprak. Med nummer fyra ranking i listan kvar varldens storsta sociala natverk, verkar Badoo installt kungen att besegra varlden! Kungen webbplatsen kan du spartanskt oppna ett konto med din Facebook-profil, och ar kand for att besta en super webbplats att bruka som kommer att koppla dig med liksinnade overallt.

Badoo ar en av de fa sajter som erbjuder en beaktande gratis post. Nar du registrerar dig far du resurs till chattfunktioner, information ifall personer med liknande intressen och visa foton fran tillgangliga framtida vanner eller datum utan att behova erlagga en cent. Men ifall du ar nojd med tjansten och bestammer sig pro att investera lite i din profil finns det ett antal fran premiumtjanster forut att dra batnad av.

Badoo ar helt klart en dejtingsajt i tiden och kan sagas vara en dejtingsida, ett chatrum och en bildrating sida i ett. Folket bortom vet att folk uppskattar erkannande och att en bit som anvander natdejting lagger stor tyngd intill utseendet. Utifran detta har man skapat en blad dar det ar enkelt att bli bekraftad och hitta och kontakta medlemmar efter utsida egenskaper.

Tvungen man va betalande medlem pro att nan ska besoka eller lasa det man skriver? Forsta dygnet hade sjalv val c:a 20 pahalsning och all sjalv skrev till laste och alltemellanat svarade pa det jag skrev… darnast blev det stendott… inga traff och ingen som laste… kom blott upp att man skulle “highlighta” pro att meddelandet skulle bli sett…. om det ar sa att man tvungen bekosta kan de gott beratta det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *