Svenskarna samst i Europa pa att dejta

Svenskarna samst i Europa pa att dejta

Med morker och kyla merparten av aret ar det inte onormalt att vi svenskar har horsagen om oss att besta tillbakadragna och reserverade. Och ”myten” ifall blyga svenskar verka rentav klaffa – enligt en ny efterforskning fran Match ar vi namligen samst i alltsammans Europa kungen att dejta. Tillika kanner sig varannan svensk osexig. Kan det besta sa att forestallningen ifall varm passionerade sydeuropeer och titulera, inatvanda svenskar stammer?

I en ny vida efterforskning fran dejtingexperterna gallande Match kartlaggs europeernas dejtingvanor och siffrorna talar sitt klara sprak – svenskarna ar absolut samst i alltsammans Europa gallande att dejta. I skrikig kontrast star vinnarlandet Spanien, dar alltsammans nio av tio personer har varit kungen dejt.

– formodligen for att det svenska klimatet inte alltid ar helt MeetSlavicGirls granskning av datingsidan samarbetsvilligt, men det ar ingen ursakt pro att vi svenskar ar sa daliga kungen att dejta! Det kan arbeta laskigt till en inledning, men att skrida kungen en dejt ar bade lustigt, fangslande och en stor sjalvfortroendeboost. Jag ar saker pa att vi svenskar skulle ma bra av att bilda oss en aning fran vara sydeuropeiska grannar i det avseendet, sager Linnea Rinas, marknadschef kungen Match.

I undersokningen tar man aven tempen pa hur sexiga medlemmarna kanner sig – i Sverige uppger nastan halften av medlemmarna att de kanner sig osexiga. I Spanien daremot ar korresponderande siffra halverad, enkom en fjardedel fran spanjorerna kanner sig inte sexiga.

Just det

– Vi ser ett otvetydigt forbindelse mellan dejtingfrekvens, sjalvuppfattning och hur raffig en person kanner sig. Ifall fler svenskar vagar ge sig ut gallande dejtingscenen ar det eftersom troligt att de bade okar chansen att mota en ny partner och forhoppningsvis far battre sjalvfortroende pa kopet. Sa, dejta mer, sager Linnea Rinas

Ar du ledig och kanner aterigen dig i svenskarnas problematik? Har har Match listat 5 tips forut att gora dejtandet roligare:

Bland de svenska respondenterna uppger varje tredje person att de aldrig nagonsin varit kungen en dejt

  1. Dejta mer!

Det heter att exercera ger kunnande, och sa dessutom i dejtingvarlden. En dejt behover inte besta rosor och tanda skinande. ”Dinner and a drink” kan lika beredvilligt vara en kort defilera eller en snabb kaffe. Avdramatisera dejten forut att vaga testa och hitta ett format som passar dig!

Bland de svenska respondenterna uppger varje tredje person att de aldrig nagonsin varit gallande en dejt

  1. Valj en sate dar du kanner dig hemma

Om du kanner dig avslappnad kommer det smitta av sig kungen din dejt, och vice versa. Valj den sunkiga baren dar du vagar besta dig personligen ovanfor den snofsiga cocktailbaren dar du knappast kan saga namnen pa drinkarna.

Bland de svenska respondenterna uppger varenda tredje person att de aldrig nagonsin varit gallande en dejt

  1. Kom ihag att din dejt aven ar nervos

Du kanske aldrig inneha traffat din dejt for, men i sa fall har din dejt aldrig traffat dig heller. Kom ihag att ni bada ar nervosa, men framforallt att ni bada ar nyfikna gallande varandra. Ni ar dar forut att utbilda uppleva varandra, ej pro att doma varandra.

Bland de svenska respondenterna uppger varenda tredje person att de aldrig nagonsin varit pa en dejt

  1. Vaga lita kungen personkemi – it takes two to tango.

Traffar du en person forut forsta gangen och du fattar smak for hen, kanner troligen din dejt detsamma. Samma sak galler ifall du ej alls kanner att det klickar. Att ha det social gallande en dejt ar omsesidigt och ifall du kanner att ni har kul, kanner kanske din dejt det aven.

Bland de svenska respondenterna uppger var tredje person att de aldrig nagonsin varit gallande en dejt

  1. Dress for success

Gor dig fin. Men utfor dig ej fin forut nagon annan, utfor det for dig jag och din personlig skull. Nar du kanner dig fin kommer du att uppfatta dig sakrare pa dig jag och da spelar det arligt talat ingen roll hur sa din dejt tycker. Vems betyg bryr du dig mest ifall – en persons som du aldrig traffat eller ditt eget?

Fakta om LoveGeist LoveGeist – ar den arliga europeiska referensstudien om singlar och dejting. Undersokningen genomfordes fran TNS gallande uppgift fran Match fran den 26 oktober till . 9610 singlar mellan 18 och 65 ar i sju europeiska lander tillfragades (Sverige, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Nederlanderna, Italien och Spanien). 1 000 svenskar har blivit intervjuade. Singlar definierades som personer som ej ar i en engagerad relation, independent fran civilstatus. Utbredd analysen inneha data noga matts pro att tanka kompositionen fran antalet singlar per land utifran alder och kon. Spann prognos fran statistik pa en europeisk niva har landernas storlek och invanarantal tagits i atanke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *