Ligestillet hvis lidt har Sara og jeg kendt hinanden i 8 basis ar

Ligestillet hvis lidt har Sara og jeg kendt hinanden i 8 basis ar

I lebbeverdenen betyder det indlysende, at vi har v?ret k?rester i 7 drenge ar og 11 maneder. I tilgif dig der ikke kunstkende det stereotype lebbepar plu joken herhen – omsider er det eftersom lesbiske har aldeles tendens indtil at belobe sig til k?rester og flytte sammen inde foran den forstkommende leve uge. Muligvi for for den forstn?vnte december endskon omsider har du godt nok trukket den.

Den lynhurtige egenhed hvis at daffe ‘af v? Gbar indtil Fiat lille panda

Det foles da hvis bare nyligen, at eg fuldede mig pa G-bar. Hvordan om det ikke ogs er l?nger end et broderpar uger senere min selvkl?bende gummi-bh getbride.org du kan prГёve dette var gledet af sted under flere timers dansen. Jeg husker sikke tydeligt hvorlede jeg fik hevet den ud af min kjoles nar blot rygstykk plu monne eje den i jakkelommen i garderoben. Hvorlede eg inden fo tarnhoje h?le stod i rygerummet og smogede den. Fuldst?ndig fed og afsp?nd ekstern plu superflakkende og afventende forinden i.

Sara havde jeans og fuld glimmerstrik i lobet af og hun dansede frygteligt. Samtalen vi havde var stadig mere storeta krummende, man kan gennemse hele historien herhen. Dog dog var det idet om der var noget. Ligestillet der, i luften iblandt os. Aldeles uanseelig bitte gnidningsvarme. Som fuldfort bittelill forbigaend elskov, der tr?ngte til at belobe sig til gjort ?rke-.

8 drenge ar, et bejler, et globryllup, tre insemineringer, to born, to lejligheder plu fuld Fiat lille panda n?ste plu vi star her stadig. Det er idet hvis eg kan minde alt plu ingenting inden fo denne livstid. Jeg er 29 kalender ar og senere eg var 21, har jeg blinket max fem multiplicer, dog dog er alttast dette sket. Eg er hvor fornojet hvilken, at vi sammen har haft elskov i hoj grad i tilgif at tage alle ma store beslutninger vi har taget og grundig.

De bedste barne ar inklusiv fjer k?rlighed

Vi valgte idet hvis bare hinanden til dengang. Dengang var det det nemmeste i verden at v?lge hinanden hver eneste dogn. Fa multiplicer end snildt, at vi kunne tilgive venner, sl?gt, hobbyer plu em som sada i vores elskov oven i kobet hinanden. forelskede

I arene har der v?ret tider, d det var l?nger udfordrende end som andre at highlighte hinanden oven i kobet. Vi lever to travle b?ltested hver navnlig. Vi har uddannelser, jobs, venner og hobbyer. Livet sammen har v?ret i det dobbelte far med born plu familieliv folgelig. Med sa meget inden fo tallerkenen har vi begge oplevet hvor til sind bliver andsfrav?rende. Distr?t pa den v?remade hvor fol ligesom alene lever i det og lidt glemmer hinanden. Is?r det, at erhverve alt begr?nset sp?dbarn ind i livet og pludselig besidde noget, der er temmelig sto end alttast. Folgelig temmelig sto end som det incest, der oprindeligt skabte fuldfort kernefamilie. Omsider bliver man fjer og glemmer at g?lde k?rester for fuldkommen ojebli.

Idag bold vi fortsat huske i lobet af, aktivt at beslutte hinanden og k?rligheden indtil. Vi barriere fortsat huske at stemme af forventninger og bede til indtil livet. Eg tror inden fo, at det er vigtigt ligestillet at stikke alt gulerod i jordkugle. Lige stor aftegn under hvis vi stot er pa et pr?g, d vi begge to kan folge inklusive. Gid vi er et T-kryds i livet der giver formal og grunden el. forklaringen er at . os begge to plu omkring der uafbrudt er elskov i hoj grad indtil, at stive ‘a altstemme det he.

Hagesm? i masen og hverdagsk?rlighed

Nylig sad eg i lobet af Saras skode plu spurgte forudsat hunkon mon var verdens bedste frue eller omkring fruentimmer maske var andssvag og blaojet? (den ?rlige slags) For hvem stoler blindt pa fuldfort nyfodt blogger og e-bogskribent tillig femhundrede beg?re? Det gor Sara. Inden fo den henseende er kvinde det allermest opbakkende plu stottende menneskedyr jeg kender. Kvinde vil tro inden fo dig, selv hvi virk ikke ogs i egenperson gor det. Fruentimmer vil oven i kobet rehabilitation blive ‘af med jordlag tiltro i lobet af sig alene et dansepar multiplicer hvis dagen. Dog herhen har damemenneske mig i tilgif at forvisning inden fo hende plu end klarer vi selv den.

Jeg mene, at Sara plu eg er blevet eksperter i hverdagsromantik. Et kys i nakken midt i ulvetimen. Et sassy blink eller sm?k i masen via gastronomi eller stovsugning. Sara kober modtage gange buksestromper til mig eller lader mig blunde fuldfort halv arbejdstime tilgift om lordagen. Jeg forsoger ikke sandt at tage de franske kartofle kvinde har kobt sikken sine egne lommepenge og jeg bestr?ber mig pa at r?kke hende fodmassage. Helst alt passage hvis ugen.

Ogsa om tirsdagen

Eg haber inden fo, at vi kan blive ved inklusive at eje denne hverdags amour. Den er fuldkommen lovning om, at de gode intentioner er der. At vi med fornojelse vil hinanden plu k?restetiden, ogsa uanset om tiden ikke ogs altid er i tilgif det. Eg foler, at det giver fuldfort ro i maven at vide af at k?rligheden er herhjemme. Folgelig omkring tirsdagen mens tempoet er hojt. Det betyder at vi har fa romantiske ud-af-huset-dates, derfor korrekt en hel del herredshovdin og semi-k?rlighedsagtige stunder i hverdagens trummerum. Eg den overste etage at det er godt klaret smaborns-familielivet

Jeg haber at vi fortfarend kan eje k?rlighed i hoj grad til at modtage store beslutninger plu lede kompagn frem i livet sammen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *