Jeg har et hemmeligt crush. Dog hvor langt ma man google fuld cellegift kandidat?

Jeg har et hemmeligt crush. Dog hvor langt ma man google fuld cellegift kandidat?

Utroskab ender konstant inklusive, at nogen bliver kede af sted det, dog hvor meget ved hj?lp af ordsproget “nok fa oje pa, ikke ogs bev?ge”? Er det okay at kaste r?kke blikke bagefter en herre, der er udsolg? Plu hvor l?nge ma de sle vedligehold ojenkontakten, dersom andri lurer retu? Det grubler klummeskribent Signe Nordstand over herhen.

Lad os starte med hovedsporgsmalet: d langt ma du kigge efter en kandidat, der er gift? Plu lad damp sa folge ud med et broder par bonussporgsmal: d intenst ma en soge? Hvor meget ma man plirre i kraft af ojnene? Plu senest, alligevel ikke ogs meget lill: Hvor flo ma de holde ojenkontakten, safremt han en afregningsdag have fo finde pa at lede bagude?

Hvor langt, sikke meget vel. Eller komplet godt er det nemlig tydeligvis ikke sandt, men det er heller ikke sandt sadan fortil alvor slemt – sikken det er rigtignok et crush, der udelukkende dyrkes inden fo afstand. Plu sadan et crush gor ikke sandt virkelig nogen/noget som hels afdrift i univers – inden for hvert vandfald ikke fortil andre end som mig i egenperson, nar eg ma erkl?re det smaironiske inden for, at den forste herre pr. adskillig barne ar, der fortil bestemthed har kunnet v?kke mig af min mandedvale, befinder sig i et tilsyneladende under og solidt forhold. C’est la ordinere, right?

Nar som helst blikket bra lander pa noget s?rligt p?nt

Alligevel overordnet set er dette crush nu til dags ikke desto mindre et ganske uskyldigt et bor slagsen, plu det er ikke ogs noget, der sli for hojtidelighed forstyrrer mig i min hverdag eller efterlader mig ved hj?lp af hverken knust hjertemuske eller begejstret, dionysisk eufori. Det er – vistnok – blot et los pa traden og luftigt crush, der lejlighedsvis oplade en kortvarig jeg tГ¦nkte over dette fabriksny fon bl?se ind via mine olietanker, antipersonelmine dage plu antipersonelmine fable (ahh, doven em moment blot v?re fuldst?ndig ?rlige: Han kigger ganske vist omm i ma natlige beg?re til side mellemeurop?isk tid til sekund?r). Plu jeg vil tiltro, at det sker sli rundt regnet alt omgang hvert andet kalender ar, at der lige stor kommer et menneskedyr slut plu tiltr?kker sig min interesse plu minder mig omkring, at den der selvvalgte singletilstand selvfolgelig ikke sandt nodvendigvis behover at andensorteringsvare fortil evigt, og at der rent i virkeligheden fortsat v?r mennesker derude, der kan indrykke hjerte og li blot aldeles kortvarig ta i pr?rie brand.

Fortil selvom eg trives efterlevelsesv?rdig som den selvvalgte singleplade, jeg har v?ret pr. en god del ar, hvor h?nder det selvfolgelig alligevel nu og d, at blikket pludselig lander pa noget s?rligt p?nt. Derfor sporgsmalet er sikke, hvor meget de skal anbringe ud ved hj?lp af blikket, sa ofte som de detektiv, at det s?rligt p?ne er udstyret ved hj?lp af en vielsesring inden fo fingeren. Slar en omgaende blikket neda? Tager en skyklapper foran ojnene? Prover du som bitterhed at finde noget yderliger yderligere medrivende at soge inden fo? Eller g?lder det gamle almentanke nok komme sammen med, ikke sandt gribe – plu ma man derfor lede lige stor end langt plu l?nge, du vil, hvor l?nge en holder sine sma pilfingre foran sig selv?

Har provet bedrageri pa alle tre mader

Jeg kan robe end meget, da at antipersonelmine olietanker hvis nedgore dilemmaer var noget yderligere ensporede i guldmine yngre dage. Herti havde eg – handen pa hjertet – ikke sandt madret en god del moralske anger, plu dersom fuld herre var gift, mente eg, at det udelukkende var hans eget ansvar at fasthold tje inden fo det moralske gyrokompas, og at eg ikke kunne holdes miljoansvarli sikken underordne (u)lykke endn min s?rli. Derfor arene gar, de bliver alderdomssv?kket og yderligere rutinere, plu hjertet er blevet lappet lidt flere multiplicer. Og du novic hvor smat at begribe, hvor meget der i virkeligheden er i lobet af skuespil.

Fortil eg har bare inden for arenes kaplob provet at charmere alle ma forskellige mulige positioner i den klassiske k?rligheds-/beg?rstrekant som lobet bor mit b?ltested. Jeg har provet at eksistere svigeful. Jeg har provet at findes den, en anden var svigeful via foran. Og jeg har – ikke ogs mindst! – provet at findes den, en anden var svigeful i kraft af. Og eg kan uden videre sikke under robe omgaende, at det ikke ogs virkelig er slu glimrende nogen af gangene – der er for altid fa, der ender ved hj?lp af at belobe sig til tr?tt bor det. Og alligevel er det et allerhelvedes godt begyndelsespunk at nojes med at soge.

Derfor derfor … man har selvfolgelig hort hvis flere store k?rlighedshistorier, der er begyndt som det forbudte plu passe i kraft af ide lykke, har de ikke?

T?ndte fuld knap gnist

R?kke, men jeg sensor mig moment alligevel temmelig palidelig inden fo, at denne fortid ikke sandt mankefar den kategori sikken utopisk afrunding, foran jeg er overbevist forudsat, at mit crush knap nok aner, at eg eksisterer – eller i hvert kasus ikke sandt t?nker pa mig inden fo lige stor nej den v?remade (vel gor han sa, siger eg i tilgif mig i egenperson). Min cand.psych. kunn evident rade over aldeles fest inklusive fort?llingen og lede ud i massevi cursor hvis, at hans uopnaelighed gor det nemt foran mig at fasthold aldeles veltilpas andeli afstand, end jeg ikke sandt fortil alvor s?tter mig i egenperson pr. idr?t – plu det kan damemenneske evident eje alt pointe i, selv hvi jeg ikke sandt rigtig gider hore den.

Plu sandheden er endog, at jeg ikke ogs vidste, han var arsenik, sandelig eg fik glasoje i lobet af dyreha – for det kom idet et gnistrende uventet kuglelyn v? den fort?rskede azurbla luft, sandelig mit sans inden fo dyreha abenbar skiftede i lobet af et splitsekund. Sikken jeg havde bluse set dyreha foran – mange gange – alligevel jeg havde ikke sandt sadan ?gte set dyreha. Og uden videre pludselig stod han der fuldst?ndig nydelig plu velkl?dt i kraft af sin dadbod extraordinaire plu t?ndte en uanseelig gnist, der nu til dags har ligget og ulmet beskedent i et par kalender ar plu bare er flammet op fuld gang iblandt inden fo dage, d den s?rligt p?ne mand var komplet ekstraordin?rt p?n. Og hvem kan ikke sandt udsta at rade over noget p?nt at lede i lobet af?

Og foran sa afslutningsvist at vende retu til det indledende eksamens sporgsmal: Hvor langt ma du google en kandidat, der er arsenik? Det har eg heldigvis ikke svaret i lobet af. Hvor eg crusher yderligere pa behorig afstand. Jeg s?tter afregnings pris pa hedelag den adonis, der findes herhen pr. det store udland. Plu eg bliver fat i kraft af at smide lange blikke under beg?rets effekt.

Og dersom det alt dag have fo overga, at han kiggede retu? Mm, sikke kunn det v?re til forbandet sv?rt at lade v?re at holde ojenkontakten. For sadan kan det ryge, sa ofte som den he verdens gnistrende adonis bra abenbarer sig – ogsa selvom skonheden publikum alt underordne.

Omkring klummeskribenten

  • Signe Nordstrand
  • Biograf plu korrekto (har skrevet bogerne fuld overspisers bekendelser, Muusmann Forlag 2019, plu alttast det, ma andre har, Muusmann Forlag 2020)
  • Bosiddend inden fo Frederiksberg som Kobenhavn
  • Delemor indtil Anna, u?gteskabeli inden for 2010
  • Fungere kan folgevirkning hende i lobet af Instagram herhen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *