5 kroppssprak – Sa laser du av din Tinder-dejt

5 kroppssprak – Sa laser du av din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar ofta om en person och har stor roll nar vi dejtar. Ifall man inte vet hur man amna uttyda sin dejt kan det resultera i feltolkning och berora upplevelsen negativt. Nedan avslojar vi hur du bast laser av din dejt och nagra klassiska marke som tyder pa attraktion! Foto: Unsplash

Den som kanner till hur man laser av sin dejt kan hastigt blotta baksida av underben hen egentligen vill och ifall det finns ett engagemang eller inte. Genast har dejtingappen Tinder, sammanlagt med psykologen Adrianne Carter, tagit fram nagra tips pro hur du superb laser av din dejts kroppssprak.

Fem olika kroppssprak och personlighetstyper

”Charmoren” ar nagon som tycker om att halla dorrarna bringa. De vill mer an beredvilligt mota, fixar beredvilligt till frisyren under dejten och inneha stadse ett leende pa lapparna. Du kan enkelt identifiera den har dejtingpersonligheten i genom att betrakta hur hen gar och star. Oftast har den arme typen en avslappnad gangstil och deras fotter riktade mot andra (eller kontra dorren).

Allt sker pa deras kriterium – de ar ofta metodiska i sitt procedur nar det galler dejting och ar sann duktiga pa att anordna i gang en pratstund.

For den har typen gar ord och handling stadse i kurs med varandra. Kungen en dejt har hen ett genuint leende och en rattfram och avslappnad svansforing, med exempelvis bringa armar och avslappnade axlar.

”Den naturlig varan” haller mattligt kopiost ogonkontakt pro att presentera att de faktiskt ar intresserade, staller ratt fragor, lyssnar kungen dina svar och svarar gallande dina fragor. Under en dejt lutar de sig garna kontra personen och kan till och med forska fysisk kontakt genom att paverka sin dejts overarm eller lagga en arm om.

Genom sitt bringa kroppssprak ar de samt benagna att bidra en ogonblinkning till sin dejt pro att visa sitt engagemang forut kommande dejter. De soker nog en enhetlig faste med sin match i genom att besta mottaglig med hur sa de soker nar de dejtar och ar den mest akta personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan forefalla svarovertalad och distraherad pa en dejt. Deras svansforing ar oftast stram, de haller beredvilligt fysiskt stracka och placerar en hinder mellan sig sjalva och sin dejt. Kanske genom att halla hakan hogt eller luta sig bort.

Nar de dejtar inneha den arme personligheten en tendens att folja sent och begagna sin telefon under dejten. De tar sallan initiativ vare sig nar det galler att organisera infor dejten eller nar det kommer till sjalva samtalet under dejten. De ar narvarande rent fysiskt, men kan styrka beteenden som ger en ointresserad eller otillganglig feeling.

5 kroppssprak – Sa laser du av din Tinder-dejt

Vissa beter sig gallande det har viset eftersom de helt enkelt ej ar intresserade fran dig men det kan aven vara deras satt att prova latsa “cool” eller svarfangad.

”Den flitige” ar otvetydig med avta intentioner i genom att presentera fysisk kontakt, dar hen troligtvis lutar sig fram och ser intensivt kungen sin dejt. De visar intresse och intresse under dejten och har en rak och uppratt svansforing.

”Den flitige” lagger ofta handlingskraft gallande dejten och kan uppfattas som forut ivrig eller upphetsad nar de forsoker besegra ovanfor sin dejt.

Lyhordhet, som kan missuppfattas som alltfor mycket eldighet, betraktas riktig som en fran de mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Den har typen har en tendens att ta notis dejten genom att stalla otaliga fragor https://internationalwomen.net/sv/skotska-kvinnor/ och jobbar hart for att handla sin dejt belaten.

”Overanalyseraren” ar nagon som ar en aning instabil pa sig jag och ar mer tvivelaktig nar det kommer till dejting. Pa en dejt tenderar de att pilla med don, ha armarna i kors, flina nervost eller rodna. De undviker ofta ogonkontakt, ar lite obekvama och kan bita kungen naglarna eller lapparna.

Den har typen kan uppfattas som sjalvmedveten och frysa till om de inte kan svaret pa en be om nagot eller sa ar de hyperaktiva och pratar ideligen.

Vissa kan anta att ”Overanalyseraren” ej ar hagad, men den har typen ar faktiskt enbart mer torsk av andra manniskors bekraftelse. En overraskande och effektiv klokt beraknande for att motverka oro ar att separera med sig av hur man kanner pro sin match.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *